Termékeink - a jótékony hatású gyógygombás kávék

K Á V É K

Miért jobb a ganodermás kávé?
Kiváló minőségű arabica kávé Braziliából és bio termesztésű ganoderma kivonata teszi egyedülállóvá. A ganoderma mint gyógynövény, évezredek óta a keleti kultúrák figyelmének középpontjában áll.
A ganodermás kávé koffein tartalma nagyon csekély, mégis frissít és növeli a vér oxigénfelvevõ képességét - ezért érezni az energiánk megnövekedését.
További hatásai méregtelenítés, lúgosítás, bőrfiatalítás, immunrendszer erősítés, vitalizálás - ezért tapasztalni annyi gyógyulást a kávé rendszeres fogyasztásával.
A  GANODERMA  KÁVÉ  EXTRA  ENERGIÁVAL  SZOLGÁL, az egészségre  ártalmas  koffein  helyett!
Próbáld ki Te is a Ganot! Már 1 hét után teljesen mást fogsz érezni!


GANOCAFÉ Classic

instant feketekávé, amely minőségi kávéból Ganoderma lucidum kivonat hozzáadásával készül. Gazdag aromájval és klasszikus ízével a GANOCAFÉ Classic egy kellemes kávét kínál.
-Nem zavarja meg a szívet
- Nem zaklatja fel az idegeket
- Nincs hullámvölgy
1 dobozban  30 db tasak van.   
Fogyasztói ár:  4.390,- Ft   Törzsvásárlói ár:  3.510,-Ft  (13 pont)


GANOCAFÉ 3-IN-1
A tápláló ital Ganoderma lucidum kivonatából, minőségi kávéből, kókusztejből és cukorból készül. A GANOCAFÉ 3-az-1-ben a világ első olyan itala, mely kombinálja a kávét és a Ganoderma lucidumot.
Közepesen erős, vitamindús ital a kényelemért
1 dobozban 20 tasak van. 
  Fogyasztói ár: 4.390,- Ft    Törzsvásárlói ár: 3.510,- Ft  (13 pont)


GANOCAFÉ Mocha
Kiváló kávépor, kakaópor és Ganoderma lucidum kivonat különleges kombinációja. Speciális keverék, mely lágy és krémes kávét kínál. Ízét tekintve helyi és nemzetközi jegyeket egyaránt hordoz.
Tápláló, krémes, habos kávé, kellemes aromával.
1 dobozban 15 tasak van. 
 Fogyasztói ár: 4.810,- Ft    Törzsvásárlói ár: 3.850,- Ft  (16 pont)

Miért ajánlom bátran a ganoderma kávé fogyasztását?
Mit is tesz ez a kevés koffein?
Bevezeti a gomba hatóanyagait a májba, és ez adja a kávénk azonnali frissítő hatását – ugyanis a koffein vonzódik a májhoz. A hosszan tartó hatást a gomba alkotóelemei adják, mint a Kálium, Nátrium, Magnézium, Foszfor, Vas, C-vitamin, B vitamin, Fehérje.
Jó tudni, hogy a koffein a máj gyógyítója.

És ha ennyire hasznos tud lenni a koffein a szervezetünkre, mennyivel inkább jó hatása van a pecsétviasz gombával összehozott kávénak!

Hát ezért ajánlom bátran a Ganoexceles Ganodermás kávék tárházát!
Koffeinnel a demencia ellen
 
  Az Institut für Neurowissenschaffen und Medizin Jülich kutatói feltételezik, hogy naponta 300-400 mg koffein (3-4 csésze kávé) rendszeres fogyasztásával csökkenthető az Alzheimer-kór kialakulásának kockázata. Az ennél több kávé fogyasztása nem jár további előnyökkel vagy a védőhatás felerősödésével. 
(Természetgyógyász Magazin 2014. április)