Hogyan hat a ganoderma lucidum


A csodálatos   gomba, ami kiállta az idők próbáját, 4000 éve ismerik Kínában, és most újra felfedezték a Nyugati világban. Hogyan hat a Ganoderma?


A Ganoderma szervezetünkre való gyógyhatásait öt lépésben fejti ki.

Az egészségi állapot felmérése (1-30 nap)
A Ganoderma segít a rejtett betegségek és méreganyagok feltérképezésére a szervezetünkben és annak funkcióinak a helyreállításában. E folyamatok alatt szervezetünkben ellenreakciókként ismert jelenségek fognak jelentkezni. Ezek a reakciók nem mellékhatások, hanem segítenek azonosítani a problémás zónákat. Ez az egészségi állapotunk felmérési folyamatának hatása.

Tisztítás, méregtelenítés (1-30 hét)
A méreganyagok kiküszöbölésének mestereként ismert a Ganoderma.
Kiküszöböli a vizeletsav, tejsav és koleszterin többleteket, zsírlerakódásokat, halott sejteket és a szervezetben felgyűlt salakanyagokat.A méreganyagok a vérrendszerben keringenek és a máj és vese segítségével a vizelet, széklet által, de az izzadság, bőr, ekcémák, váladékok útján is távoznak szervezetünkből.

Szabályozás, beállítás (1-12 hónap)

A gyógyulás folyamata közben sok reakció figyelhető meg.
Nem kell megijedni, ez a jele annak, hogy szervezetünk gyógyul.
Ha a reakciók túl hevesek akkor csökkentsük az adagot.

Visszanyerés (6-24 hónap)

Ganoderma folytatja a szervezet károsodott részeinek javítását és erősíti a szervezet immunrendszerét, hogy ellenálló legyen a betegségekkel szemben.Létfontosságú alapanyagokat és vitaminokat szolgáltat egy gyors felépülés érdekében.Megfiatalodás (1-3 év)
A végcél amiért a Ganodermát fogyasztjuk az az, hogy optimális szinten tartsuk a szervezetünk funkcióit. Szerveink eredeti állapotukba kerüljenek.

BÍZD RÁ MAGAD A GANODERMA GYÓGYGOMBÁRA!