Terméktapasztalatok


A MI CSALÁDUNK NAGYON SOKAT KÖSZÖNHET A GANO EXCEL GYÓGYGOMBÁS TERMÉKEINEK


Személyes tapasztalatunk: nekem elmúlt a hidegfront érzékenységem, jelentősen emelkedett az energiám, vitalitásom.

Férjemnek megszűntek a köszvényes rohamai, és végül elmúlt a köszvénye.

2013. évi személyes családi tapasztalatunk

2013. áprilisában a 80 éves Édesanyám lágyéksérv műtét előtti kivizsgáláson - hasi UH vizsgálaton - volt. Itt kimutatták és később (májusban) CT-vel is igazolták, hogy a jobb veséjében 45 mm-es rosszindulatú daganat van, de mivel a sérve kizáródott május hónap végén sürgősséggel megműtötték.

Kijöve a kórházból Édesanyámnak minden reggel elkészítettem 1 tasakból  1 liter gano teát amit reggel és napközben elkortyolgatott.

 2013. december 3-én voltunk kontroll UH vizsgálaton (mivel semmi probléma nem merült fel), ahol az UH azt mutatta ki, hogy a 45 mm-es rosszindulatú daganat LECSÖKKENT 31  mm-re és körbe van tokosodva. Köszönöm a Gano Excel teájának!!!!!

2017 február: Édesanyám betöltötte a 84 életévét! Édesanyám 2017. májusában tüdőembolia szövődményében hunyt el.

 Mások tapasztalata:

Simó Ildikó is megosztotta velünk tapasztalatát:
"Én a kávét és a teát is iszom, és a kapszulát is fogyasztom. Szörnyű nyelőcső- és gyomorfájdalmaim voltak az autoimmun betegségem miatt, de két hete, ahogy a tablettát szedni kezdtem, szép lassan elmaradt a fájdalom, és enni is tudok."

"Ha jól emlékszem, már 4 hónapja iszom a Gano kávét. Nem volt gondom a régiről lemondani. Három hónap után elmentem vérvételre, és még ilyen jó eredményem nem is volt talán. Voltak az elején kisebb rosszulléteim, de megértettem, hogy a sok év alatt összegyűlt méreganyagok nem egyszerűen távoznak a szervezetünkből. Még az ügyelet is volt nálam egy epegörcs alkalmával. Valószínű, hogy homok lehetett, mert követ nem találtak.
Azóta kipróbáltuk a fogkrémet és a szappant, mondhatom, kellemes eredménnyel.
A férjem cukros, őt is rávettem a kávé fogyasztására. Kb. egy hónapja issza. Cukorszintje néha már lent van, és kevesebb egységet kell szúrnia.
A fia colitis ulcerozás, vele is elkezdtük a kapszulát végre!
Nehéz meggyőzni az az embereket, mert türelmetlenek vagyunk, mindenhez idő kell. Ha elkezdenek valamit, már másnap szeretnék a javulást. Pedig a gondok is hosszú évek alatt rakodtak be a szervezetünkben.
Végre itt ez a jó és kellemes kávé, ami lassan kitisztítja az ember szervezetét, csak türelem, kitartás és hit kell hozzá!
Üdvözlettel mindenkinek... Nagy Tormáné Anni Mélykútról"


"Mielőtt megismertem a Gano Excelt, számos egészségügyi problémám volt. 5 éves koromban asztmás voltam, egészen 11 éves koromig. A köhögésem azóta is megmaradt, és az évek elteltével a tünetek is egyre nyilvánvalóbbakká váltak: légzési nehézségeim támadtak, a tüdőm egyre rosszabb állapotba került.
1999 augusztusára az állapotom tovább romlott, az orvosom is megerősítette, hogy magas vérnyomásban szenvedek - ettől kezdve a gyógyszerek váltak a legjobb társaimmá. Számtalan orvosi konzultáción vettem részt: köszvényem, szív- és veseproblémáim voltak. Nyomorultul éreztem magam amiatt, hogy az állapotom a gyógyszerektől függött.
1995 óta voltak gyomorfájdalmaim,
2009 november 22-én az unokahúgom, aki Gano Excel hálózatépítő volt, meglátogatott pár ember társaságában. Jelenlétük áldás volt, ahogy bevezettek a kiváló termékek világába. Annak ellenére, hogy a Gano Excellel való találkozásom "jobb későn, mint soha" alapon történt meg, mégsem túl későn történt ahhoz, hogy az egészségi állapotomban javulás következhessen be.
Az első látogatásuk alkalmával a füzeteket és a termékkatalógust mutatták meg. Az unokahúgom készített egy GanoCafé 3In1-t. Először kelletlenül ittam meg, tekintve, hogy a doktor diétázásra intett. 15 éven keresztül vigyáztam az étkezésemre, mert a 'rossz' ételektől felpuffadtam. De a kíváncsiságomnak és részben a meggyőző bemutatók következtében tettem egy próbát. Meggyőztek a termékek hatékonyságát illetően, és többek között Ganodermát, Excelliumot és Gano teát vásároltam tőlük.
Kemény folyamaton mentem keresztül: 15 napig köhögtem, egy hónapig könnyeztem, 3 napig hasmenésem volt. Kellemetlen tapasztalatok voltak, ugyanakkor azt éreztem, hogy ezek a tünetek hasznosak, és csak átmeneti jellegűek.
Mostanra az egészségi állapotom rettenetesen sokat javult. 6 hónapja használom a Gano Excel termékeit, és a 63. életévem betöltése után úgy érzem, egészséges vagyok. 2010. május 9. óta a kórház már nem számít a második otthonomnak.
Szívből köszönöm az unokahúgomnak és a másik Gano Excel hálózatépítőnek, hogy bevezetett a Gano Excel termékek világába. A Gano Excel találkozókon folyamatosan bővítem a termékekkel kapcsolatos ismereteimet, hogy minél több emberrel meg tudjam osztani a tapasztalataimat."


2013. július 6-án az országos találkozónkon elhangzott tapasztalatokból:
- Ketten is beszámoltak arról, hogy aranyér problémájukra nagyon hatásos volt a gano fogkrém.

- Szúnyogcsípésre használták a gano fogkrémet hatásosan.

- Gyomorsavra használták a teát és a kávét és teljesen megszűnt a probléma.

- Alzheimer kóros beteg hölgynél ( ágyba fekvő, depressziós ) a tavaszi tisztító kúrát alkalmazták (tea, garcinia caps., classic kávé) + excellium caps. Jelenleg fent van, elkészíti a reggelit, vacsorát, kisebb háztartásbeli dolgokat ellát. Nagy a javulás.

"Remélem, tudok segíteni másoknak ezzel a pár sorral.
Tízen éve szenvedtem a könyököm érdességével. Sokszor úgy kiszáradt és berepedezett, hogy a kezem nem tudtam mozgatni a fájdalomtól. Sok-sok kenceficét kipróbáltam már rá, még birkafaggyút is, de minimális volt az javulás. Teljesen véletlenül megemlítettem  ezt a pitiánernek tűnő problémám.
Ő olyan őszinte odaadással ajánlottak nekem a Ganodermás szappant a könyököm bedörzsölésére, hogy bár nem hittem benne, de kipróbáltam. Pár napos használat után lényeges javulást vettem észre. Három hét múlva már nekem is olyan szép egészséges könyököm lett, mint az emberek nagy többségének!"


Folyamatos feltöltés alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése