Termékeink - a jótékony hatású gyógygombás kávék

K Á V É K

Miért jobb a ganodermás kávé?
A ganoderma kávé fő erőssége, hogy bátran fogyaszthatja bárki, még azok is akiknek refluxa, magas vérnyomása van, vagy álmatlanságra panaszkodnak.

További hatásai méregtelenítés, bőrfiatalítás, immunrendszer erősítés, vitalizálás - ezért tapasztalni annyi gyógyulást a kávé rendszeres fogyasztásával.

A  GANODERMA  KÁVÉ  EXTRA  ENERGIÁVAL  SZOLGÁL. 

Kiváló minőségű arabica kávé Braziliából és bio termesztésű ganoderma kivonata teszi egyedülállóvá. A ganoderma mint gyógynövény, évezredek óta a keleti kultúrák figyelmének középpontjában áll.

GANOCAFÉ Classic

instant feketekávé, amely minőségi kávéból Ganoderma lucidum kivonat hozzáadásával készül. Gazdag aromájval és klasszikus ízével a GANOCAFÉ Classic egy kellemes kávét kínál.
-Nem zavarja meg a szívet
- Nem zaklatja fel az idegeket
- Nincs hullámvölgy
1 dobozban  30 db tasak van.   
Fogyasztói ár:  4.390,- Ft   Törzsvásárlói ár:  3.510,-Ft  (13 pont)


GANOCAFÉ 3-IN-1
A tápláló ital Ganoderma lucidum kivonatából, minőségi kávéből, kókusztejből és cukorból készül. A GANOCAFÉ 3-az-1-ben a világ első olyan itala, mely kombinálja a kávét és a Ganoderma lucidumot.
Közepesen erős, vitamindús ital a kényelemért
1 dobozban 20 tasak van. 
  Fogyasztói ár: 4.390,- Ft    Törzsvásárlói ár: 3.510,- Ft  (13 pont)


GANOCAFÉ Mocha
Kiváló kávépor, kakaópor és Ganoderma lucidum kivonat különleges kombinációja. Speciális keverék, mely lágy és krémes kávét kínál. Ízét tekintve helyi és nemzetközi jegyeket egyaránt hordoz.
Tápláló, krémes, habos kávé, kellemes aromával.
1 dobozban 15 tasak van. 
 Fogyasztói ár: 4.810,- Ft    Törzsvásárlói ár: 3.850,- Ft  (16 pont)


Terméktapasztalatok:


Személyes tapasztalatom : a Classic kávé 3 havi rendszeres fogyasztása után elmúlt a hidegfront érzékenységem, jelentősen emelkedett az energiám, vitalitásom.
Rácz Józsefné 

Hét éve fogyasztok Classic kávét egy cukorral, ugyanis az első két hét után megszűnt az addig állandó gyomorfájdalmam, amit gyomorfekély okozott. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki törődik az egészségével, és nem az orvosokat járja, illetve gyógyszerekkel próbálja jól érezni magát.
Kovács Gyuláné Margó

Két éve fogyasztom a Gano Excel termékeit. Először a Classoc kávéval kezdtem, ami nagyon jó hatással volt a gyomorsavtúltengésemre. Egy idő múlva elkezdtem fogyasztani a ganodermás rooisbosteát is: megfigyelésem szerint a kávé és a tea együttes fogyasztása pozitív hatással volt a májamra és az epémre.
F. Beatrix

Amióta Gano Excel-tag vagyok, és rendszeresen fogyasztom a termékeket (többek között  a finom és egészséges kávéjukat), jobban érzem magam, és sokkal energikusabb vagyok!
Forgács Istvánné